*** MAC ALIŞVERİŞİM ***

19:49



Uzun zamandır kullandığım Revlon Colorstay fondötenden bıkmıştım. Süper bir ürün ama rengi biraz açıktı bende kendimi Capitol' de bugün açılan MAC mağazasında buldum=) Önceki Mac maceram pek hoş değildi. Sivilci tedavisi görmem MAc ürünlerine özelliklede fondötenlerine karşı biraz beni korkuttu. Almaya çekinir oldum. Ama artık cildimle ilgili bir problem yaşamıyorum, inşallah da yaşamam.

Neyse benimle ilgilenen Ebru Hanım burdan kendisine teşekkür ederim. Çok şeker ve yardımseverdi. Bana sivilce tedavisi gördüğümü anlatınca Studio Sculpt ı önerdi. İçeriğinde SPF15 olması da gayet iyi. Cildime en uygun, önceden de kullanmış olduğum NC37, rengine bayılıyorum. Birde göz altlarım için kapatıcı aldım; Select Moisturecover. Kodu NC20, renginin açık olması göz alttlarımda hafif aydınlık sağladı ve çok hoşuma gitti.



 Umarım bir problemle karşılaşmam. Ürünler bitince yorumlarımı da yazacağım. 

You Might Also Like

8 yorum

  1. ürünlerin fiyatlari nedir acaba?

    YanıtlaSil
  2. Fondöten 73tl, kapatıcı ise 48tl :)

    YanıtlaSil
  3. canim tedavin icin ne kullaniyorsun? Bende gecen doktora gittim ve bana epiduo jel verdi, iki günde bir kullandigim halde cildim cok hassaslasti : )

    YanıtlaSil
  4. Vivacım benim tedavim biteli neredeyse 2 sene olacak=) Ama ben krem değil malesef hap olarak Roaccutane kullandım 4 ay boyunca. Günde 50mg şeklindeydi cildim çok kurumuştu. Kullandığım nemlendirici Endocare Lipocutane di. Zaten bu tedavi için üretilmiş olan bir nemlendiriciymiş dr.um o zaman öyle söylemişti (adı da benziyor). Yine bu kremin yanında dudak için nemlendiricisi var set halinde satılıyor ama ben blistex kullanmıştım.

    Bundan önce kremle tedavi de olmuştum. Differin jel ve tretin kullanmıştım. Fakat bu tür jellerin amacı zaten kurutmak ve cildi soymak. Bu yüzden cildin hassaslaşacaktır bundan kaçış yok. İyi bir nemlendirici kullanmalısın günde 2 kere. İnşallah çabuk sonuç alırsın çok geçmiş olsun;)

    YanıtlaSil
  5. GÜLE GÜLE KULLAN MEMNUN KALIRSIN;)
    http://editorist1783.blogspot.com/2011/11/floransa.html

    YanıtlaSil
  6. ben MAC in rujlarina hastayim..
    bir kac tae almistim ve cok memnunum..

    YanıtlaSil
  7. siteni yeni keşfettim.. ben de roaccutane kullandım ama malesef ben de ters etki yaptı. Bütün cildim sivilce dolmuştu.:( bloğuma ben de beklerim seni. Sevgiler..

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler