Bronz Makyaj

18:45




İşte tam bu renk bir bakır tonunda kalem arıyorum. Benim bu makyajda kullandığım far ama kalem heralde benim için daha pratik olucaktır bu yüzeden en kısa zamanda almalıyım. Bugünkü makyajım gördüğünüz gibi bronz. Özellikle renkli gözlülere bu tonları çok yakıştırıyorum(ah bide ben olabilseydm renkli renkli)=) Neyse makyajımda kullandıklarıma gelince;

Far: Sebastian Trucca ikili far bayılıyorum bu renklere. Kou olan bakır rengi göz kapağımda ve alt kirpik dibimde kullandım.Açık rengini ise göz pınarımın oraya uyguladım.
       Pastel paletimden koyu kahverengiylede göz kemiğimin orayı blending fırçasıyla derinleştirdim.(Nası bi cümle olduysa bu ama anlamışınızdır:p)

Göz kalemi: Cargo Kajal Siyah göz kalemimi göz içine çektim.
Eyeliner: Pastel
Rimel: Rimmel Sexy Lashes (Bu rimele bayılıorum ama ya çabuk kurudu ya da çabuk bitti anlayamadım)

Makyajımı beğendiniz mi? Tavsiyeleriniz varsa lütfen çekinmeyin ve bana iletin=) He birde bakır renk kalem arıyorum demiştim bu renklerde hangi markada bulabilirim? Yorumlarınızı bekliyorum.

You Might Also Like

23 yorum

  1. beğendimde laf mı:)bayıldım cnm harika olmuş.ilk resimde hele nası bakmışsın öyle..!

    YanıtlaSil
  2. Canım çok güzel olmuş çok yakışmış ;) Buarada sen lens mi kullanıyodun ya acayip doğal duruyor ama :D

    YanıtlaSil
  3. Junkhead cnm lens malesef=)Ama artık onunla o kadar bütünleştimki lens gibi durmamaya başladı:P

    Itsbea cnmm çok teşekkür ederiiimm. Beğenmene çok sevindim evet ilk resimde wahhşii, ikincisinde bayık bakmışım=)

    YanıtlaSil
  4. çok çok güzel:) bakışlar yakıyor:) bu arada ben de çok şaşrdım kendi gözün sanıyordum ne kadar yakışmış,bütünlemiş markası ne ben de alym:P

    YanıtlaSil
  5. Bu lens hakkında bi postmu yayınlasam çok talep var=) Cnm Solotica topazio lensim. Türkiye'de satılmıyor ne yazıkki ama detaylı bilgi istersen konuşuruz;)

    YanıtlaSil
  6. makyajada lenslerede bayıldım. hakkaten nerden aldın :))bronz makyajı öok severim farlarda muhteşem.

    YanıtlaSil
  7. Canım bu lens Brezilya'da üretiliyor. Sadece orada satılıyor. Ama bir çok web adresinden istenilen ülkelere gönderimi mevcut üstelik buradaki lenslerle aynı fiyatta neredeyse. Kaliteli,rahatsız etmiyor. Bu benmki baya radikal bi değişim sağlıyor göz renginde ama doğal duran, göz rengini bu lens kadar olmasada değiştiren serisi de var. Detaylı bilgi isterseniz bana mail atın yardımcı olurum kızlar. Google da Solotica diye aratırsanız bir çok resme ulaşabilirsiniz=)

    YanıtlaSil
  8. canım çok yakışmış güzel gözlerine,bu arada bende lens olduğunu anlamamıştım:))

    YanıtlaSil
  9. =))) Bulanık çekmeyi becerebildiğim fotoğraflarım saolsun o zaman:P Normalde bu kadar doğal durmuyo yakından=) Teşekkür ederim tatlım:*

    YanıtlaSil
  10. güzel mi? harika bence..ellerine sağlık... bende bir solotıca severim grafite ve ocre kullanıyorum bende:)

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim Nilcim=)) Bende senin makyajlarına bayılıyorum tabi senin gibi profosyonelden birinden bunları duymak beni çok sevindirdi=)

    YanıtlaSil
  12. canım istedığın renk kalem flormarın ultra serısındekı kahve kaleme cok benzıyor bır bak ıstersen..

    YanıtlaSil
  13. Daha yeni ultra black aldım flormardan üst kirpik dibimde gayet güzel tüm gün akmadan duruyo ama göz içime sürdümmü yada alt kirpik dibine akma yaptı bende tatlm buda öyle olurmu dersin?

    YanıtlaSil
  14. aaa,bilemedim canım,ben de rengine vururlup aldım ama benı hastalıklı gösterdiği için görümceme verdim ,ama ultra serısı pıyasadakı en az akan dağılan kalem bence..

    YanıtlaSil
  15. Ama benm aldığım siyah rengiydi kalemin. Olsun ucuz ztn bunu da alırım belki akma yapmaz, simlimi peki cnm yani bu makyajımdaki far gibimi? Bu tarz kalemler daha dayanıklı oluyo akmaya karşı çünkü...

    YanıtlaSil
  16. içindeki simler dökülen cinsten değil ama evet ışıltı var tatlım en iyisi önce elinde dene beğenirsen alırsın..

    YanıtlaSil
  17. Tamam cnm çok teşekkür ederim=))

    YanıtlaSil
  18. nası yani şimdi o gözler lensmi? çok doğal duruyo ve makyajın harika olmuş ;) ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  19. Vallahi lens=) Teşekkür ederim tatlım=)

    YanıtlaSil
  20. lens olduğunu duyduğumda bende çok şaşırmıştım,muhteşem görünüyor gözlerin.İlk resimde adrıananın gözlerinede benzettım,makyajda çok güzel olmuş.(itsbeaty-*busesinem*)

    YanıtlaSil
  21. Çok teşekkür ederim canım.Evet bende aslında adriananın göz renginde bir lens bulmaya çalışırken karşılaştım bu marka ve modelle=)) Demekki benzemiş:p

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel olmuş, Far olarak asimasi 88 renkli göz farlarından tavsiye edebilirim,sedeflileride var. Hemen hemen her renk var. Çok da kullanışlı.

    YanıtlaSil
  23. Teşekkür ederim cnm markayı ilk defa duydum ama bu 88 renkli paletlere elim çok gidiyor gerçekten kaliteliler ama tutuyorum kendimi çünkü inan ben hiç far süren biri diilim günlük hayatta=)

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler