CONCRETE NAILS

20:38

          
Flaşsız
   Flaşlı


Concrete nails=)) İsmine layık bir renkle karşınızdayım=) Itsbeauty' den arkadaşım Lava (Elif) için bu rengi karıştırdım. Gri bir renk istiyordu. Ne kadar istediği gibi oldu bilemiyorum ama? Ben de uzun zamandır füme gri tonlarında bir oje karıştırmak istiyodum zaten.

Karışıma gelince;


Siyah Alix avienimi başka ojelerle karıştıra karıştıra baya azaltmıştım farkında olmadan. Madem azalmış griyi bunda deniyim dedim. Yarısından çok az kalmıştı şişede bunun üzerine bu rengi elde edene kadar beyaz kattım. Golden rose 04 veya Flormar 310 katabilirsiniz. Baya kattığım için damla hesabı yapamıyorum neredeyse şişede olan 4/1 miktarının üzerine 4/1 daha ekledim. Yani şişenin yarısına kadar geldi oje. Neyse Lava'cım bu saçma açıklamamla anlamışsındır umarım=)

Bana parlak halinden çok, mat hali daha süper geldi. Siz ne dersiniz??

You Might Also Like

18 yorum

  1. parlak halini begendim ben bende karıstırmıstım :D

    YanıtlaSil
  2. bence cok guzel bi renk olmus.. parlak benim de tercihim :)) claireste morumsu gri bi renk varmis ama gorup de alamadim, onu bulsam keske.

    YanıtlaSil
  3. mat halini çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  4. Mat hali bana daha çok betonu çağrıştırdığı için hoşuma gitti deemeekk=)) Teşekkür ederim YOuknow

    Nemolatte cnm o rengi hiç görmedim zaten en fazla ojeyi forumistanbuldaki clairesde görmüştüm orda da bu yoktu galiba heralde bulunabilecek bir renk değil ama bakıcam. Acaba bunun içine biraz mormu katsam diye bende düşünmüştüm belki denerim;)Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş !! Ben de bir an dedim Alix'in grisi var mıydı :)) Gri oje istiyodum ben de,ilk frankenımı deneyip ben de gri yapayım bari :D O morumsu gri Claire's ojeyi ben gördüm geçen oje alırken,değişik bir tonu vardı ama almadım ..

    YanıtlaSil
  6. Zeynep cnm çok teşekkür ederim snde bendensin=)

    Junkhead valla her renkle uyumlu buna ne kıyafet giysem diye düşünmeden çıktım dışarı bugün=)Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. mat hali cok güzel olmus cok begendim :)

    YanıtlaSil
  8. Oley bir mat sever daha=))Teşekkür ederim cnm!

    YanıtlaSil
  9. mat hali daha güzel olmuş bence eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. nekadar kıymetlisin benim için sen ya inanamıyorum sana:)benim için özel yaptın bunu hemde sınavlarının yoğun olduğu bir dönemde:)çok güzel olmuş güzel ellerine de çok yakışmış çok teşekkür ederim sana:)hemen cuma günü yapıyorum sana da resmini yolluyorumm:)

    YanıtlaSil
  11. Özgecim çok teşekkürler=)

    Elifcim zaten benimde aklımdaydı bunu yapmak ama senin ricanla daha da hızlandırmış oldum yapım aşamasını ve paylaşmayı=) Çok sevindim beğendiğine! Yaptığın an bana mail at ya da forumda da paylaşabilirsin hiç farketmez=) Çok öptüm:*

    YanıtlaSil
  12. Canım ya bi de bişey soracam ben,bu ojeleri karıştırırken direk şişeden şişeye dökerek mi aktarıyosun ? Nasıl oluyo yani etrafa döküp saçmadan ben bi anlayamadım :D Gri oje ben de deneyeyim bari ama tam olarak nasıl karıştırdığını söyler misin? Yani karıştırdığını değil de karışımı nasıl yaptığını,boş bi oje şişesine mi aktarılıyor siyah ve beyazdan miktar ayarlayıp ? :)

    YanıtlaSil
  13. Tatlım boş bir oje kabı nasıl bulursun bilmiyorum. Ben mineral farlarımın kutusunda denemiştim bi kere ama az miktarda yani kullanacağın kadar ojeyi karıştırdığında oje kuruyor orda hemen, e çok koyarsanda ziyan olur artar. O yüzden en güzeli yarım kalmış ojeleri değerlendirmek. Benim siyah ojem baya azalmıştı yani kabın 4/1i gibi düşün. Onun içine bu rengi elde edene kadar ojenin şişesinden boşaltarak ekledim siyaha merak etme dökülmez ben öyle bişi yaşamadım çünkü yoğun yapısı olduğu için foooşşş diye gelmiyo zaten=) YEterli miktarda şişeden şişeye ekleme yöntemi yani. He senin siyah ojen çoksa eğer o zaman azalmış bir beyaz ojeyi feda et.Yani illa çok azalmış olmasınada gerek yok yarım bi şişede de halledebilirsin. Rengin miktarını dedğim gbi kafana göre ekliyorsun ojeyi karıştırıyorsun çalkalıyosun çılgınca açıkmı geldi biraz daha ekliyosun yine karıştırıosun, koyumu geldi o zmn beyaz ekliyosun karıştırıosn.Zor bir renk diil ztn hemen ayarlarsın;)Kolay gelsin=)

    YanıtlaSil
  14. Çok teşekkürler canım ya uzun uzun ne güzel anlatmışsın:)Beyaz ojem yok ama annemden aşırır denerim hehehh:P Başarabilirsem gri ojelerimi sürüp eklerim bloga;)

    YanıtlaSil
  15. Başarırsın tabiki el becerin varki o güzel takılar çıkıyor ortaya=) BEkliyorum paylaşmanı...

    YanıtlaSil
  16. Canııım yaptım ben de gri ojemi :)) Hatta şimdi seninkine baktım da,aynı ton gri olmuş galiba benimki seninkiyle :D Ama ben sim de kattım pırıltı olsun biraz diye,tekrar çok teşekkürler yardımın için . Bak bu da benim gri frankenıım :)

    http://junkheadinpurpleland.blogspot.com/2010/12/ilk-frankenm-gri-ojem.html

    YanıtlaSil
  17. öncelikle oje super olmuş (: ama su mat halini nasıl yaptınız acaba onuda anlatırmısınız teşekkürler (: ?

    YanıtlaSil
  18. Beğendiğinize çok sevindim. Mat oje cilaları satılıyor artık. Claires,sevilla ve rimmelde var. İstediğiniz renk ojenin üzerine mat cila sürerseniz oje matlaşır=)

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler