YABANCI ÜNLÜLERİN MAKYAJ TERCİHLERİ !!

18:54

Türkiye'ye moda biraz geç teshir ediyor nedense. Yabancı ülkelerde varolan trendler ancak 1 sene sonra burda ortaya çıkıyor ve takip ediliyor. Bu yüzden ben de hep yabancı ünlüleri izliyorum ne giyiyorlar nasıl makyaj yapıyorlar vs. Makyaj konusunda hep doğal olmaktan yanayım her noktaya vurgu yapmak rüküşlüğe itiyor insanı. Sevdiğim ünlülerden yola çıkarak uyguladıkları makyajları paylaşmak istiyorum. Makyaj yaparken aklımızda bir fikir oluşabilir böylelikle=)


Alexis Bledel


Hayden Panettiere


Blake Lively


Camilla Belle


Cassie
Saçlarının yarısıda diğer kısmı gibi var olsaydı en güzel zenci ünlü diyebilirdim=) Ama bu da onun tarzı napalım, makyaja diyecek birşey yok!


Kate Beckinsale
Muhteşem!!


Katy Perry
Bu makyaj pek doğal değil ama eğlenceli ve çekici durduğu için paylaşmak istedim=)



Rihanna
Bu kadın neyin kendine yakıştığını biliyor saç rengi modeli harika!


Kate Bosworth
Saç aksesuarına makyajına saç rengine bittim!!!


Kate Bosworth

You Might Also Like

6 yorum

  1. benim saçım kate bosworth un saçı gibiydi,şimdi dipleri çıktı ama sıkıldım sanki koyumu yapsam bu sefer diye düşünüyorum:( çok kararsızım.

    YanıtlaSil
  2. Ben hep şunu söylüyorum "Doğal sarışınlar sarışın kalmalı"=) Sende büyük ihtimal doğal sarışınsın ve eminim saçını koyulaştırdığında dayanamayıp tekrar sarıya dönüceksin.Sarının her zaman albenisi vardır. Benim cilt rengim sarı saçı kaldırabilseydi keşke ama düşünemiyorum yakışmaz bana...Değiştirme özgecim=)

    YanıtlaSil
  3. evet canım doğal sarışınım tabi yaş ilerledikçe koyulaştı küllü bir renk oldu ve boyatmayınca çok soluk bir renk oluyor,uzun süredir platin ama kuaförler bir süre sonra cıvıtıp artık rengi tutturamamaya başlıyorlar malesef:(

    YanıtlaSil
  4. Rihanna ve Katy Perry hariç,hepsini çok beğendim ! :) Özellikle Kate Beckinsale ve Alexis Bledel'inkine bayıldım ;)

    YanıtlaSil
  5. Ben Rihannanın makyajlarına bayılıyorum belki sana saçlarındaki cart kırmızı renk garip geldi=)) Kate Beckinsaleinki bencede süpper. Katy Perry bu resmde galiba kendini otobronzana boğmuş bu kadının cildi bembeyaz çünkü o yüzden makyaj çok garip duruyo. Aslnda rujun rengi de biraz abartı olmuş. Gece makyajı olarak düşünürsek o ruj hariç bence güzel olabilir. Zevkler işte...göreceli=P

    YanıtlaSil
  6. bu hatunlar pek bi güzel ya :)

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler