Nerede Kalmıştık? =)

16:44

Bir dönem daha sona erdi. Çizimler bitmek bilmedi .Okulun son haftaları o kadar yoğun geçti ki nasıl bitti anlamadım. Çok büyük stres yaşadım çünkü son dönemimdi ve aldığım derslerin hepsinden geçmem gerekiyordu. Önümüzdeki döneme sadece 1 dersim kaldı onu da alıp mezun olucam sonunda inşallah=)) (Bu arada iç mimarlık okuyorum.)

Bi yandan da staja başladım. Şantiye stajı inanılmaz zormuş, şartlar çok ağır. Mecidiyeköydeki Finansbank şubesi yeniden tasarlanıyor bende orada taşeron firma adına çalışıyorum. İlk günüm zor ve sıkıcı geçti. Her yer toz duman bunun olması doğal tabi ama bide oturduğum odanın duvarındaki o koca iki delik olmasaydı... Sabah 9dan akşam 6 ya kadar bu soğukta balkonda oturduğunuzu düşünün aynen öyle=) E tabi ne oldu? Kaptım şifayı bugün gidemedim Pazartesiye kadar dinlenicem sonra tam gaz devam inşallah.

Bu arada çok fazla şey biriktirdim yazmak için ama bir türlü fırsat gelmedi. Cherryculture siparişi vermiştim yaklaşık 30gün önce hala beklemedeyim. Geldikleri zaman sizi hiç bekletmeden paylaşacağım. İngiltere'den bir kaç parça ürün almıştım biraz kullandıktan sonra yorumlarımı yazıcam.

2011 bir geldi tam geldi anlayacağınız=))) Çok yoğun ama heyecan verici ve güzel geçecek diye umuyorum.

Herkese dolu dolu sevgiler =)

You Might Also Like

5 yorum

  1. cherry neden 30 gün bekletti ki :S
    benim siparişim istanbulda olmama rağmen 1 haftada geldi :S
    bi mail at istersen

    YanıtlaSil
  2. Haklısın mail atmam gerek sanırım. Ama ben tam christmas zamanında alışveriş yapmıştım belki yoğunluk olmuştur diyorum. Yinede sormakta fayda var.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin canım,ingiltere günlerin nasıl geçti?

    YanıtlaSil
  4. Özgecim İngiltere seyahatini ileri tarihe almak zorunda kaldık çünkü vize çok geç çıktı bizde mecbur şubat sonu gibi gidiyoruz=))

    YanıtlaSil
  5. öylemiii,bende uzun süredir blogunda seni göremeyince oradasın sandım:)

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler