FİMO FİMO FİMOOO!!! POLİMER KİL MACERASI=)

16:24

Yeni bir hobi edindim kendime =) Polimer kil=) Meğer ne kadar zevkli ve insanı rahatlatan bir işmiş bu daha önce niye keşfedemedim ki=(



Bunlar yakında takı olacak arkadaşlarımız=) Yaparken çok eğlendim ama Cernit marka polimer kilin yumuşacık adetaa vıcık bi yapıya sahip olması beni çok zorladı. Vallahi bayatlamış fimo markası bile daha güzel en azından yaptığınız çalışma ufak bi darbeyle yamulmuyor=)

Fil=)


Civciv=)

Baykuş=)

Bir çok proje oluştu kafamda bu konuyla ilgili yakında onunda çalışmalarına başlıcam fakat daha fazla şeyler üretmem gerekiyor. Sizce de çok tatlı diillermi? Umarım beğenmişsinizdir.Yorumlarınızı bekliyorum.

You Might Also Like

6 yorum

  1. çok güzel olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Beğenmene sevindim=)

    YanıtlaSil
  3. Çok sevimli bunlar! Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Canım çok şeker olmuşlar :) Valla ilk denemeye göre gayet iyiler . Ben böyle uzman gibi yazıyorum çünküüü birkaç senedir fimolarla uğraşıyorum :D Sana güzel ve geniş bir hayalgücü diliyorum,daha güzel cicilerini de görmek isteriizzz ;)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim tatlım.DEmek uğraşıyosun iyi sorularım olursa senden yardım alrıım o zaman. Daha güzel cicilerim inşallah zamanla olacak tekrar teşekkürlerrrr :*

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler