WET N WILD MEGALAST RUJLAR!

20:55


Yeniden merhabalar,
Bugün sizlere oldukça uygun bir makyaj markası olan Wet N Wild' ın "Megalast" serisine ait rujlarını tanıtmak istedim. Renkleri yoğun, sürümü kolay ve yumuşak olan bu rujların kalıcığı da gayet iyi. Üstelik çok uygun fiyata Gratislerde bulabilirsiniz. Genelde belirtilen en olumsuz tarafı ambalajı. Kapağı çıkarırken ruja değmemek için üstün bir performans sergilemeniz gerek yoksa rujun yarısını kapakta bırakabilirsiniz. Fiyat ve performans olarak düşünürsek mutlaka edinmeniz gereken ürünler diyebiliriz. Gelelim renklere ait denemelere (swatch un türkçesini bilemedim:p).





Renkleri mümkün olduğunca gerçeğe yakın fotoğraflamaya çalıştım. Rujlarda en açık ve en koyu renklerde dalgalanmalar olabiliyor. Bunu önlemek için mutlaka önce dudak kalemiyle bence bütün dudağı boyamalıyız. (Görsellerde dudak kalemi kullanılmamıştır.) Böylelikle üzerine ruju sürdüğümüzde hem dalgalanmalar yok olacak hem de daha düzgün sürülmüş kenarlar elde edeceğiz. Ayrıca rujun kalıcılığı daha da uzayacak. (Aslında bütün renklerde bunu uygulamak mükemmele yakın sonuç verecektir.)

Tek tek renkleri tanıtacak olursak;
-Think Pink- Açık bir pembe tonu. Dudakta ki sürümü gördüğünüz gibi azıcık da olsa dalgalanmaya sahip. Bence bir bir dudak kalemiyle muhteşem duracaktır.
-Pinkerbell- Çok canlı bir barbie pembesi diyebiliriz.
-Mauve Outta Here: İçerisinde mor renk barındıran bir gri alt tonlu bir pembe.
-Purty Persimmon- Tam bir turuncu rengi. Bahar ve yaz aylarında muhteşem duracaktır. (Hele de bronzken)
-Coral-ine: Tam anlamıyla yavru ağzı rengi aslında. Turunculuk ve pembelik barındırıyor.
-Stoplight Red: True Red diye geçen gerçek bir kırmızı.
-Cherry Picking: Vişne çürüğü fakat yoğunlukla kırmızı.
-Sugar Plum Fairy: En senvdiğim gece makyajlarının vazgeçilmesi koyu bir morluk barındıran vişne rengi.
-Cherry Bomb: Koyu bordo.(Neredeyse siyaha yakın aslında.)

Gördüğünüz gibi Sugar Plum Fairy ve Cherry Bomb muhteşem iki renk. Aslında fotoğraftakinden çok daha yoğun ve biraz daha koyu duruyorlar gerçekte. Gece makyajı için ideal, bulursanız kaçırmayın.

Bu arada ben bu ürünleri marka Türkiye' ye gelmeden yurtdışından sipariş etmiştim. Buradaki şimdiki fiyatla aynıya gelmişti aslında. Yalnız malesef hiç bir zaman Gratis'te özellikle bu rujların stoğunun yenilendiğine şahit olamadım. Bunlar sadece bendeki renkler fakat başka bir çok rengi daha var. Ama işte Gratis... Hiç bir zaman rafları dolu olmaz...

Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Hoşçakalın!

You Might Also Like

0 yorum

Heart It

Ziyaretçiler