Clinique Self Sun Daily Moisturizer

13:47


Daha önce sadece Clinique'in DDML ürününü kullandım oda tester dı. Güzeldi ama nedense kendimi düzenli olarak nemlendirici kullanmaya bir türlü alıştıramadım. Bu alışkanlığımı umarım bu ürünle kazanırım. Clinique'in bu ürününü youtube da bir makyözün önerisiyle denemeye karar verdim. Ürünün asıl amacı nemlendirmek olsada benim için önemli olan kısmı kalıcı bronzluk sağlaması=) Yani bir nevi otobronzan ama bu günlük bir nemlendirici. Yani aşırı renk verebileceğini düşünmüyorum. Şuan düşünmüyorum çünkü ürünü aldım ama henüz elime ulaşmadı. Ulaştığında uygulamalı olarak burada paylaşacağım. Özelliklerine bir göz atalım;


ARTILAR:
-Ürünün en büyük özelliği oil-free olması dermatolojik olarak test edilmiş ve non acnegenic!!(akneye sebep olmaz)  


-Nemlendirmesi asıl özelliği fakat dediğim gibi benim için bronzlaştırması ve oil free olması ilk dikkatimi çeken özelliği.Yalnız bu bronzlaşma sun kissed bi görünüm sağlıyor.Yani direk kararmayı hedeflemeyin zaten benimde istediğim doğal bir bronzluk.


-Lekelenmeye sebep vermiyor. Denildiği üzere. Bunu ancak uyguladığımda anlayacağım tabi.


-İki renk çeşiti var; Light/Medium ve Medium/ Dark olmak üzere. (Ben açık olanı tercih ettim.)


EKSİLER:
Bu bölümü ürünü denediğimde yazabilirim ancak=)

You Might Also Like

4 yorum

  1. Merhaba
    Ben de Clinique self sun'ı nemlendirici olarak zaman zaman kullanıyorum. Sen memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünün elime geçmesi o kadar zorlu olduki=) İlk aldığım kayboldu sonra tekrar aldım (yurtıdışından alıyorum) onunda gelmesi 3 haftayı buldu yani 2 hafta önce elime ulaştı bu ürün.Yüzüm için almıştım bu ürünü ve sadece bi kere deneme fırsatım oldu. Lekelenmeye kaşrı ne olur nolmaz diye önce normal nemlendirici sürdüm yüzüme daha sonra ürünü uyguladım iyiki açık rengini almışım çok fazla renk vermedi ama yinede belli oluyordu. Akneye sebep olmadı ama biraz sarı yaptı yüzümü sanırım annem sürdükten ertesi gün yüzün niye sarı senin dedi=)Gerçi çok belli olmuyordu ama anneme öyle geldi heralde=) Derslerden kafamı kaldırabilirsem uygulamaya devam edicem o zamn bu postu update ederim cnm=)

    YanıtlaSil
  3. ahaha demek sarardın ha =) çok tatlısın. ben yüze uygulanacağını düşünmemiştim gerçi düşünsem de korkardım siyah noktalardan. Ben de bu akşam denemeye başlayacağım 1 hafta deniyim bakalım nasıl olacak. Bir de Estee Lauder'ın var böylr nemlendiricisi altın rengi görüntüsü veriyor var bende ama sürdüm geçtim üst üste hiç uygulamadım. Bu bitsin ona da bakıyım =)

    YanıtlaSil
  4. =)Aslında yüz için ayrı ürünü var ama içerik aynı zaten buda oil free diye kullandım. Sen denedikten sonra bloğunda paylaşırsan sevinirim bende kullanmak istiyorum çünkü=)

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler