BAYRAM MAKYAJI 2 (Bu bayram kendimi aştım çok süslüyüm:p )

02:10



Yine bir bayram günü yeni bir makyajla karşınızdayım=)) O kadar iyi makinem var 8903248 kere çekmeme rağmen şu görüntüyü bir türlü netleyemedi anlamış değilim. Yine de açıkça belli oluyor yaptığım makyaj neyseki... YEşil renk nyx paletimdeki bir renk(önceki konularda paleti görebilirsiniz). Göz kapağıma tamamen bu yeşili uyguladım. Daha sonra yine aynı paletten daha koyu bir yeşili blending brushımla crease göz kemiğimin başladığı yere hafifçe bastırıp göz kapağım boyunca ileri geri hareket ettirerek uyguladım. Üzerinden bu şekilde bolca geçiyoruzki sert bir renk geçişi olmasın. Alt kirpik dibime mavi-yeşil göz kalemimi sürdüm her zamanki gibi daha sonra Coastel Scents' den aldığım çok ufak bir fırçam var(ruj fırçası değil yanlız) bununla alt kirpik dibinize istediğiniz farı ince bi şekilde uygulayabiliyorsunuz, onla hafif bir şekilde siyah far geçtim. Daha sonra göz pınarımı yine aynı paletten parıltılı açık bir renkle aydınlattım. Bu işlem gerçekten makyaja çok güzel bir derinlik katıyor. Eyelinerımı sürdüm göz içine simsiyah bir kalem geçtim. En sonda rimelimi uyguladım.


Kullandığım ürünler;

Göz Farı: NYX "For green eyes" palet. Everyday minerals'ın siyah mineral farı.

Göz kalemleri: Cargo siyah kalem ve Show by Pastel mavi-yeşil kalem.

Rimel: MAC Zoom Lash

Bu arada küçük bir sır:) Eğer göz içine çektiğiniz kaleminizin uzun süre akmamasını istiyorsanız önce o bölgeye ufak bir fırçayla veya parmağınızla pudra uygulayın, biraz garip hissedebilirsiniz kurumuş gibi geliyor insana orası ama sonra alışılıyor. Ve gün boyu ordaki renk sabitlenmiş oluyor. Ben özel gün makyajlarımda bunu kesinlikle yaparım!

Güzel oldu gibi geldi bana inşallah sizde beğenirsiniz=)


You Might Also Like

14 yorum

  1. Ben çok beğendim, güzel bir makyaj olmuş. Göz altına çektiğin kalem biraz fazla mavimsi sanırım, belki onun rengi farklı olsaydı daha da muhteşem olabilirdi. Ama bu haliyle de süper bence. :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında kalem mavi yeşil bir kalem yani tam mavi değil ama resimde nedense masmavi çıkmış ışıktan olsa gerek bende anlamadım=) Çok teşekkür ederim bi acemi için çok değerli bu yorumlar=)

    YanıtlaSil
  3. Aslına bakarsan ben de acemi sayılırım. Bloğumdaki makyaj fotolarına baktıysan görmüşsündür... :) Ayrıca hiç de acemi gibi durmuyorsun, son derece özenli, güzel bir makyaj bu. Ayrıca maşallah kaşın gözün de pek güzelmiş. :)

    YanıtlaSil
  4. =))Çok teşekkür ederim Tannesi şimdilik sadece makyaj bölümüne baktım bloğunda seninkide hiç acemice değil, ilerleyen günlerde diğer sayfalarınada bakacağım baya konu varmış sende ben daha çok yeniyim=))

    YanıtlaSil
  5. Sorma! Benim blog, önce bir anne çocuk bloğu gibi başladı. Sonra kişiselleşti. Sonra makyaj bloglarını okuya okuya, aralara makyaj yazıları dahil oldu. Şimdi ortaya karışık olarak ama yine de mümkün olduğunca düzenli, kişisel yazılarımı da yazarak devam ediyor. :)
    Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  6. Bence en keyiflisi böyle olması. Sonuçta blog bence dijital bir günlük tek bir konuya yoğunlaşmak sıkıcı gelebilir bazı insanlara. Ben her paylaşmak istediğimi yazmalıyım mesela=)) Kolay gelsin sana bol yazılar, daha güzel haberler vermen dileğiyle=

    YanıtlaSil
  7. Muhteşem olmuş bence, çok güzel =)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim cnm=))

    YanıtlaSil
  9. bayıldım gerçekten,çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  10. canım çok teşekkür ederim=)

    YanıtlaSil
  11. gözlerin lens mi? lensse renqini söyler misin?...

    YanıtlaSil
  12. Evet cnm lens.Solotica Natural Colors- Topazio rengi.

    YanıtlaSil
  13. bu aşmanın üzerrien artık videolu postlar bekleriz efenım.

    YanıtlaSil
  14. bu lensleri bana sat lütfennnnnnnn

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler