Bundle Monster ve Konad setim yolda yaşasın!!!

17:14

Hep yaptığım şeyleri gösterecek değilim ya birazda içimi dökeyim=))) Bugün Bundle Monster setimi ve Konad siparişimi verdiiiim!!!!!!!!!!!!!!!! Çok mutluyum!! Heralde 1 ay içinde elimde olurlar. Bunlar ne yazıkki sadece amazon.com 'da satılıyor ve Türkiye'ye yollanmıyor. Yanında başka şeyler alıp İngiltere'ye yollaycaktm ama gitmedi bende sadece bundle seti almak zorunda kaldım.
Ayrıca Konad 'da almak istediğim 2 image plate var oda 57 ve 59 ilk bunları almalıyım. Yurtdışı fiyatları aynı olduğu için ben sadece stamper ve scraper aldım (ebayden). Plateleri burda tamamlıcam ki zateeeeennn Bundle' da 21 tane plate var bana yeterde artar heralde. Konad a ihtiyaç kalırsa alırım.



İşte bebeklerim=))






Bunlarda daha büyük halleri=)


Yalnız bilmediğim konu konad ojeleri yoğun renkli yapıdaymış. Ben almadım oje. Mesala bana iyi bir siyah ve beyaz oje gerek heralde beyaz ojede Golden rose 04 işimi görür çünkü baya opak bi beyaz. Ama baskıda kullanacağım pembe, mavi vs değişik renklerde istiyorum burada bulunan markalardan. Hangi ojeleri önerirsiniz?? Yardımınıza ihtiyacım var 1 ay içinde tamamlıym eksiğim olmasın, burda paylaşmak istiyorum en istiyorum en kısa zamanda!!!

You Might Also Like

8 yorum

  1. golden rose nail art serisindeki ojeleri konad için kullanabilirsin. ben geçen gün mor renkli olanı ile konad yaptım.:)

    http://ojedelisi.blogspot.com/2010/11/orly-lemonade-golden-rose-nail-art-123.html

    buda gümüş olan
    http://ojedelisi.blogspot.com/2010/11/rimmel-london-416-golden-rose-nail-art.html

    YanıtlaSil
  2. Bende gümüşü var gerçekten süper=) O zaman diğer renkleride almak lazım=) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. mor: flormar supermatte m 120
    mavi: claire's 40
    genel olarak she'nin bütün ojeleri (pembe, turuncu, yeşil, siyah, beyaz) konad'a uygun.
    flormar supermatte serisinin de.
    ancak sarı oje hiç bulamadım konad'a uygun.
    konad'da kullanılacak ojenin çok yoğun, tek katta opak, kremsi falan olması gerekiyor. güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. Ahh çok teşekkürler bu bilgilere çok ihtiyacım vardı=)))Supermatteler ve nail artlar gerçekten çok yoğunmuş alıcam yakında hepsini. Bu she ojeler nerede satılır ben hiç rastlamadım nedense?

    YanıtlaSil
  5. bloğunu yeni keşfettim çok beyendim :)alakasız bir durum olacak ama blog listendeki dörtdörtlük blog sahibesine iletmeni istediğim bir şey var ki oda şu:bloğu kesinlikle açılmıyor ne zman tıklasam görüntülenemiyor diyor sebebi nedir anlayamadım...iletirsen sevinirim tşk...

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim=)) Bloglarda bazen böyle oluyor bende anlamıyroum bazen bende kendi bloğumu açamıyorum çoğu blogta böyle sorunlar oluyor. İletiyorum şimdi sorunu =)

    YanıtlaSil
  7. alix avienin krem ojeleride cok yogun ben onlarıda kullanıyorum

    YanıtlaSil
  8. Evet gerçekten alizler yoğun ojeler. Teşekkür ederim cnm onlarıda kullanırım hele bi elime alayımda şunları neler yapıcam neler=))

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler