LUSH- LEMONY FLUTTER CUTICLE BUTTER

20:18



İlk defa Lush'tan bir ürün almış bulunmaktayım. Bu son olmayacağa benziyor=) Lemony flutter üzerinde cuticle butter yazsa da aynı zamanda diz kapaklarınızda, topuklarınızda, dirseklerinizde kısacası siz sert gelen vücudunuzun heryerinde yumuşatıcı olarak kullanılabilcek doğal bir ürün. İçeriğinde bir çok yağ mevcut. Ben eskiden cildimi yumuşatmak için özellikle tırnak etlerimi badem yağıyla herhangi yumuşatıcı bir nemlendiricimi karıştırarak bekletirdim. Gerçekten oda işe yarayan bir formül. Bunu almaya üşenenler dediğimi deneyebilirler. Ama sonra baktım karıştırmakla uğraşamıcam alayım şöyle işe yarayan bir ürün dedim. Araştırdım gayet övülen ve işe yarayan bir ürün olduğunu gördüm ve aldım=) Fiyatı 24tl. Ebayde de bulabilirsiniz. Yeterli miktarda ürünü yumuşamasını istediğiniz yerinize sürüp bekletin. Hatta mümkünse gece sürün öyle yatın. Ben öyle yaptım ve sabah kalktığımda yumuşak tırnak etlerine sahip oldum. Bu ürün özellikle tırnak etlerini kesenler için daha ideal olabilir. Çünkü kesilen tırnak etleri daha fazla deforme oluyor ve sertleşiyor. Ama benim gibi kesmeyenler içinde çok güzel bi ürün. Kokusu tamamen limon!! Fazlasıyla!! Bazılarınızın hoşuna gitmeyebilir çünkü ağır bir limon kokusu var kutuyu açınca resmen odayı sardı=) Ama beni o kadar rahatsız etmedi... Ben beğendim tavsiye ederim=)



You Might Also Like

8 yorum

  1. Taksim'de LUSH var oradanda alabilirsiniz ;)
    bende kullanıyorum çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  2. O kadar alıştımki internetten alışveriş yapmaya artık mağazalara gitmiyorum. Beklemeye dayanabiliceğm şeyleri netten alıyorum ayağıma geliyor:P şımarttı beni internet=)

    YanıtlaSil
  3. ay artık bundan yakında ben de alıcam.. gün içinde tazeleme ihtiyacı duyuyor musun peki, hani benim cildim cidden çok kurudur, yanımda koca bir kutu krem taşıyorum resmen. bu dertten kurtulur muyum acaba, günde sadece bi kere bunu sürerek :)

    YanıtlaSil
  4. Canım ben bunu sadece gece yatarken uyguladım hiç gün içinde sürmedim çünkü yoğun ve yağlı bir yapısı var aynı vazelin gibi. Yani gün içinde sürüp gezileceğini sanmıyorm. Ama sana neutregenanın norveç formüllü kremini öneririm eğer kuruluk tamamen ellerindeyse tabi çok işe yarıyor süper yumuşatıyor. Kuruluk sadece tırnak etlerindeyse lushı tırnaklarına sürer iyice yedirirsin belki o zaman gün içinde yağlı durmaz.

    YanıtlaSil
  5. işte bu alışveriş listemde ilk sırada bu aralar tırnak etlerim çok kötü durumda sanırım ilacı bu olacak gibi.sipariş ettikten kaç gün sonra geldi peki tatlım?

    YanıtlaSil
  6. Canım ben bunu ingiltere ebayden aldım zaten USA ebayden artık alışveriş yapmıyorum hem kargo çok hemde gelmesi uzun sürüyor. UK ebay en geç 2 haftada getiriyor cnm. Tavsiye ederim;)

    YanıtlaSil
  7. ebayden hiç alışveriş yapmadım bi dadansam batıcam diye korkuyorum ama aklımda bulunsun:)

    YanıtlaSil
  8. Bazı noktalara dikkat edilirse ebay burada yaşayanın kurtarıcısı bile olabilir aslında çünkü burda yediğimiz kazığın haddi hesabı yok. Korkma tatlım ben bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. He aldığım bişeyin gelmediği oldu ama hiç bir zaman param orda kalmadı. Ztn bu yüzden ebayı ve paypal ı seviyorum. Sorun olursa ben sana anlatırım uzun uzun ebayı=)

    YanıtlaSil

Heart It

Ziyaretçiler